Köpvillkor

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra justera priserna i e-butiken utan föregående avisering. Webbplatsen summeras alltid priserna i ”kassan”

Hos Pandastyle kan du beställa produkterna via e-butiken, e-post eller via kundtjänst på 073 – 967 29 70. Vi säljer även våra produkter direkt på Smedgatan 3 i Svedala.

Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

  • Swish
  • Kortbetalning  (VISA, Mastercard eller American express) 
  • Kontantbetalning

Välj den metod och det leveranssätt som passar dig bäst när du kommer till kassan.

Fraktavgift tillkommer på order under 1200kr. Fraktkostnaden räknas automatiskt ut i kassan

Normalt skickar vi paketet inom 1-3 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning.

Vi använder DHL och Postnord för leverans av paket .Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! 

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, så debiterar vi dig för tur och returfrakten samt hanteringsavgift på 250 kronor.

 

Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du kontakta oss så snart som möjligt via mail (info@pandastyle.se) och ange felet. Du ska få information om hur du ska gå tillväga.

Pandastyle löser inte ut returnerade varor mot postförskott. Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! 

 

För att du ska kunna besöka vår webbplats, köpa våra varor eller tjänster eller kontakta oss för information måste vi samla in och behandla personuppgifter om dig.

Vi värnar om att behandla dina personuppgifter på ett säkert sätt. 

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta Pandastyle om du har några frågor i samband med behandlingen av dina personuppgifter

Vi skickar aldrig reklam till din telefon. Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering endast av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök

En cookie är en liten textfil som webbplatser du besöker begär att spara på din dator. Den används för att göra ditt surfande smidigt. Det finns i huvudsak två typer av cookies, permanenta och temporära.  En permanent cookie är en cookie som lagras som en fil på din dator och den finns lagrad även när du stängt din webbläsare. Temporära cookies är endast lagrade på din dator under din webbsession. De raderas normalt automatiskt när du är klar och stänger din webbläsare.

Vi använder Cookies  för att samla in information om vilka produkter du lagt i varukorge, om du besökt vår sida tidigare eller till exempel vilken sida du navigerade från för att komma till Pandastyle. Detta användas För att kunna förbättra vår annonsering och erbjuda våra besökare mer relevanta erbjudanden

Vi använder Google Analytics för att samla användarstatistik för vår webbplats. Vi delar din IP-adress och enhetsfingeravtryck.

Facebook: Vi delar information om att du använder vår hemsida. Facebook använder den informationen för att visa annonser.

Du har alltid möjligheten att avvisa cookies. Inställningen görs i din webbläsare. Var denna inställning görs, beror på vilken webbläsare du valt att använda. Kom ihåg ändrade inställningar kan innebära att vår webbutik inte fungerar korrekt.

Läs gärna mer om cookies här.